🫒 Išskirtinė Kalamata alyvuogių užtepėlė su kaparėliais
Ši užtepėlė – tai klasikinio graikiško skonio interpretacija, kurioje atsiskleidžia net 89,2 % bekaulių juodųjų Kalamata alyvuogių ir graikiškų kaparėlių intensyvumas. Pagaminta pagal graikų šeimos naminę receptūrą, papildyta ypač tyru alyvuogių aliejumi, balzaminiu actu ir laukinėmis žolelėmis – čiobreliais ir raudonėliais.
Tai tiršta, sodri ir ypač aromatinga užtepėlė, kuri išlaiko natūralų Viduržemio jūros charakterį ir neskiestą alyvuogių skonį.
🍞 Kaip naudoti?
Dėl savo koncentruotos, sodrios tekstūros ši užtepėlė yra itin universali:
- Tepkite ant šviežios, šiltos duonos, krekerių ar pitos duonelės.
- Patiekite kaip užkandį su daržovėmis – morkomis, salierais, agurkais.
- Naudokite kaip picos ar makaronų skonio stipriklį.
- Tepkite ant sumuštinių vietoj sviesto ar margarino – sveikesnė ir aromatinga alternatyva.
- Įmaišykite į naminės duonos tešlą – iškepsite nuostabią alyvuogių duoną.
- Įspauskite šlakelį citrinos ir naudokite kaip salotų padažo bazę.
🌿 Sudėtis
89,2 % bekaulės juodosios Kalamata alyvuogės, 2,14 % kaparėliai, ypač tyras alyvuogių aliejus, balzaminis actas, žolelės (čiobreliai, raudonėliai).
100% NATŪRALI
BE DIRBTINIŲ KONSERVANTŲ
BE PRIEDŲ
TINKA VEGANAMS
BE GMO
Netto svoris: 110 g

Apie gamintoją
Šią užtepėlę gamina Nikolakopoulos Bros, keturių kartų šeimos ūkis iš Rodia kaimo, Kyparissia, Mesenija, Peloponesas – regiono, garsėjančio Kalamata alyvuogių tradicijomis.
Šeima jau dešimtmečius puoselėja alyvuogių auginimą ir alyvuogių aliejaus gamybą, remdamasi:
- rankiniu derliaus rinkimu,
- natūraliais perdirbimo procesais,
- kokybę saugančiomis tradicijomis,
- ir Kalamata PDO regiono paveldu.
Green & Blu® vardas simbolizuoja švarią žemę, jūrą ir tikrą Graikijos skonį – gamintojai savo produkcijoje jungia autentišką kulinarinį paveldą su moderniais kokybės standartais.

🌱Auginimas ir gamyba
Alyvuogės, naudojamos šiai užtepėlei, auga Mesenijos regione, šimtmečius garsėjančiame alyvmedžių giraitėmis ir vaisių kokybe, kurią lemia:
- idealus klimatas,
- maistingas dirvožemis,
- ir ilgametės tradicijos.
Derlius renkamas tik rankomis, kruopščiai atrenkant subrendusias, sveikas alyvuoges. Vėliau jos brandinamos natūraliame sūryme su balzaminiu actu, o aukščiausia kokybė išsaugoma naudojant ypač tyrą Kalamata PDO alyvuogių aliejų.
Rezultatas – švelnios, sodraus skonio, autentiškos alyvuogės, suteikiančios užtepėlei intensyvų aromatą ir turtingą skonį.













Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.