Naudojimas: Tepkite ant šviežios šiltos duonos, krekerių ar pitos duonelės. Puikiai tinka kaip užkandis su daržovėmis: morkomis, salierais. Naudokite kaip pagardą makaronų padažams ar picos užpilams, kad suteiktumėte papildomo skonio. Tepkite ant sumuštinių vietoj sviesto ar margarino kaip sveikesnę alternatyvą. Įdėkite į naminės duonos tešlą, kad iškeptumėte skanią alyvuogių duoną. Įspauskite šiek tiek citrinos ir naudokite kaip gardų salotų padažą.
Sudėtis: 89,2% bekaulės juodosios Kalamata alyvuogės, 2,14% kaparėliai, ypač tyras alyvuogių aliejus, balzaminis actas, žolelės (čiobreliai, raudonėliai).
Gamintojas
Green & Blu® gamintojas „Nikolakopoulos Bros“ – tai keturių kartų šeimos tradicijas tęsiantis alyvuogių ir alyvuogių aliejaus gamintojas iš Rodia kaimo, Kyparissia, Mesenijoje, Peloponese, Graikijoje. Jų ūkiai remiasi ilgametėmis alyvuogių auginimo ir aliejaus gamybos tradicijomis, išlaikant aukščiausius kokybės standartus ir autentišką Kalamata PDO regiono paveldą. Alyvuogės renkami rankomis ir perdirbami tą pačią dieną, kad būtų išgautas išskirtinis skonis bei aromatas.
Green & Blu® prekės ženklas simbolizuoja jų įsipareigojimą puoselėti alyvuogių aliejaus kokybę, derinant Graikijos kulinarinę tradiciją su šiuolaikiniais gamybos metodais. Jų produktai sukurti tiems, kurie vertina autentišką skonį ir išskirtinį aromatą, atspindintį tradiciją bei meistriškumą.
Auginimas ir gamyba
Green & Blu® Kalamata alyvuogės auginamos Mesenijos regione, Peloponese, Graikijoje – garsiajame Kalamata alyvuogių auginimo krašte. Šiame regione alyvmedžiai klesti šimtmečius, o Nikolakopoulos ūkiai naudoja tradicines auginimo ir derliaus nuėmimo technikas, kurios padeda išsaugoti autentišką skonį ir aukščiausią kokybę. Alyvuogės renkamos tik rankomis, siekiant užtikrinti, kad būtų atrinktos tik sveikos ir subrendusios alyvuogės.
Surinkus derlių, alyvuogės natūraliai brandinamos tradiciniu būdu – sūryme (sūdytame vandenyje) su raudonuoju balzaminiu actu ir užpilamos ypač tyru Kalamata PDO alyvuogių aliejumi. Šis natūralus procesas išsaugo alyvuogių skonį, tekstūrą ir vertingas maistines savybes, todėl jos pasižymi unikaliu aromatu ir švelniu, šiek tiek sūriu poskoniu. Alyvuogės apdorojamos be cheminių priedų ir dirbtinių konservantų, siekiant užtikrinti, kad galutinis produktas būtų 100% natūralus ir aukščiausios kokybės.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.